Μια συνταγή εύκολη, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Τι χρειαζόμαστε;
- 2 σνίτσελ μοσχαρίσια ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ. γλ. μπούκοβο
- Αλάτι – πιπέρι
- 3 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 1 κ. γλ. Κόρν φλάουρ
- 2 ψωμάκια Μπέργκερ
- 4 κ.σ .τυρί τριμμένο
- Λίγο ελαιόλαδο
Πως το φτιάχνουμε;
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε το κρέας με το κόρν φλάουρ και το βάζουμε στο τηγάνι. Ψήνουμε κάθε πλευρά από ένα λεπτό και προσθέτουμε το κρεμμύδι και τη πιπεριά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλάτι , πιπέρι και το μπούκοβο. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε το κρασί και λίγο νερό. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση. Βάζουμε το κρέας με τη σάλτσα στο πάτο του ψωμιού και από πάνω λίγο τυρί. Σκεπάζουμε με το ψωμάκι και σερβίρουμε.