Η τηγανιά έχει πολλές παραλλαγές και ειδικά όταν συνδυάζεται με φρέσκα λαχανικά γίνεται ακόμα πιο γευστική
Τι θα χρειαστούμε;
- 4 ψαρονέφρια
- 4 πράσα
- 2 χωριάτικα λουκάνικα
- 1 κουταλιά της σούπας σουσάμι
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Χυμό από 2 λεμόνια
- 1 ποτήρι του κρασιού αρετσίνωτο κρασί
Πως την φτιάχνουμε;
Κόβουμε όλα τα υλικά σε κύβους και το κρέας. Λοξά σε λουρίδες τα λουκάνικα και τα πράσα. Σωτάρουμε το κρέας σε λάδι να πάρει ένα χρυσό χρώμα και ρίχνουμε το πράσο και τα λουκάνικα. Ανακατεύουμε να πάρουν όλα χρώμα και σβήνουμε με το λεμόνι και το κρασί. Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό να γίνει σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε – γλασάρουμε με μία κουταλιά κορν φλάουρ – προαιρετικά – και πασπαλίζουμε με καβουρδισμένο σουσάμι.
Ευχαριστούμε την Ιωάννα Τσολομίτη και το www.ioannas.gr για την συνταγή