Τα εύκολα, γρήγορα και θρεπτικά γλυκά είναι τα αγαπημένα μου.
Τι θα χρειαστούμε;
- 4 αχλάδια
- 10 κουταλιές δημητριακά
- 1 κουταλιά κανέλα
- 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
- 300 γραμμάρια γιαούρτι
Πως το φτιάχνουμε;
Ξεφλουδίστε τα αχλάδια και κόψτε τα σε κομμάτια.
Ανακατέψτε την κανέλα με τη ζάχαρη και ρίξτε το μείγμα πάνω στα αχλάδια.
Βάλτε στα σε ένα πυρέξ στον φούρνο και ψήστε τα στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Μετά πολτοποιείστε τα αχλάδια και ανακατέψτε τα με τα δημητριακά.
Σε ένα πιάτο γλυκού βάζουμε μια στρώση από το μείγμα μετά μια στρώση γιαουρτιού, μια στρώση με μείγμα και άλλη μια στρώση γιαουρτιού.
Βάλτε το στο ψυγείο για καμιά ώρα και πριν το σερβίρετε πασπαλίστε το με τριμμένη κουβερτούρα.
Τη συνταγή βρήκαμε στο http://mygreekyogurt.wordpress.com/