Detox με λαχανικά και φρούτα εποχής.
Τι θα χρειαστούμε:
Για τη σαλάτα:
- ½ Λόλα κόκκινη, χοντροκομμένη
- ½ Λόλα πράσινη, χοντροκομμένη
- ½ Ραντίτσιο, χοντροκομμένο
- 50 γρ. Baby σπανάκι
- 50 γρ. Baby ρόκα
- 20 γρ. Ρόδι, καθαρισμένο
- 50 γρ. Σταφίδες
- 2 Μανταρίνια, καθαρισμένα
- 30 γρ. Κράνμπερις
- Μισό ξυνόμηλο κομμένο σε κυβάκια
Για το dressing:
- 2 κ.σ. Μηλόξυδο
- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. Μέλι
- ¼ κ.γ. Κόλιανδρο ξερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Πως τη φτιάχνουμε:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά.
Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μεγάλο μπολ ή σαλατιέρα και τα ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing σε ένα μικρό μπολ και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
Βάζουμε όσο dressing επιθυμούμε και σερβίρουμε.
Περισσότερες συνταγές του Γιώργου Τσούλη θα βρείτε στην ιστοσελίδα του www.giorgostsoulis.com