Έχετε φτιάξει ξανά; Θα σας ξετρελάνουν!
Τι θα χρειαστούμε:
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 τορτίγιες
- 2 σνίτσελ κοτόπουλο
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
- Λίγη μουστάρδα
- Λίγο μαρούλι
- Λίγο καλαμπόκι, βρασμένο
- Λίγα μαύρα φασόλια, βρασμένα
Πως την φτιάχνουμε:
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά.
Μόλις αυτό γίνει βάζουμε τα σνίτσελ κοτόπουλο και τα ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν ωραίο σκούρο χρώμα.
Σβήνουμε τη φωτιά και αποσύρουμε το τηγάνι από πάνω. Τοποθετούμε τα σνίτσελ σε ένα ξύλο κοπής όπου τα κόβουμε ώστε να κρυώσουν ελαφρώς.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τις τορτίγιες για τη συναρμολόγηση του burrito, ζεσταίνοντας τες για μερικά δευτερόλεπτα πάνω από το μάτι που είχαμε πριν το τηγάνι.
Κόβουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε πάνω την τορτίγια. Απλώνουμε 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα και την αλείφουμε σε όλη σχεδόν την επιφάνεια. Συνεχίζουμε βάζοντας λίγη μουστάρδα και έπειτα προσθέτουμε λίγο καλαμπόκι και λίγα φασόλια.
Τέλος βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου, λίγη σαλάτα και κλείνουμε την τορτίγια ξεκινώντας διπλώνοντας πρώτα την αριστερή, έπειτα τη δεξιά πλευρά και στην συνέχεια ρολλάρουμε την τορτίγια.
Τέλος τυλίγουμε σφιχτά με το αλουμινόχαρτο κλείνοντας πολύ καλά τις άκρες.
Περισσότερες συνταγές του Γιώργου Τσούλη θα βρείτε στην ιστοσελίδα του www.giorgostsoulis.com