Μια πρωτότυπη συνταγή που θα λατρέψετε!
Τι θα χρειαστούμε:
- 1 μέτριο κεφάλι κουνουπίδι, κομμένο σε τούφες
- 100 γρ. τοματίνια
- 500 γρ. μακαρόνια αχιβάδα
- 150 γρ. πέστο βασιλικού
- 7-8 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- Αλάτι
- Πιπέρι
Πως τα φτιάχνουμε:
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Έπειτα προσθέτουμε το κουνουπίδι και το σοτάρουμε για 3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε τα τοματίνια και σοτάρουμε για ακόμα 1 λεπτό.
Τέλος προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και ανακατεύουμε.
Μόλις ετοιμαστούν τα αφήνουμε στην άκρη.
Παράλληλα βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και αφού προσθέσουμε αλάτι ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αφού βράσουν τα μακαρόνια τα αδειάζουμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε μέσα το πέστο, τα τοματίνια ,το κουνουπίδι, αλάτι, πιπέρι αν χρειάζεται και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Σερβίρουμε σε πιάτα.
Περισσότερες συνταγές του Γιώργου Τσούλη θα βρείτε στην ιστοσελίδα του www.giorgostsoulis.com