Ένα πρωινό διαφορετικό από όλα τα άλλα!
Τι θα χρειαστούμε:
- 2 αυγά
- 4 φέτες ψωμί brioche ή ψωμί του τοστ
- 200 ml. γάλα, πλήρες
- 2 κ.σ. maple syrup ή μέλι
- 1 κ.σ. κανέλα, τριμμένη
- 2 κ.σ. ζάχαρη, άχνη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.σ. βούτυρο, για το ψήσιμο
Για το σερβίρισμα:
- Φιστικοβούτυρο
- Maple syrup
- 1 μπανάνα, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα, την κανέλα, το maple syrup, την άχνη ζάχαρη και το αλάτι με το σύρμα χειρός.
Ζεστάνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε λίγο βούτυρο.
Παράλληλα βουτάμε τις φέτες από το ψωμί στο μπολ με το μείγμα και τις βάζουμε στο τηγάνι.
Αφήνουμε μέχρι να τραγανίσει η κάθε μεριά και να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
Μόλις ετοιμαστούν τα ψωμιά τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο.
Περισσότερες συνταγές του Γιώργου Τσούλη θα βρείτε στην ιστοσελίδα του www.giorgostsoulis.com