Η τέλεια συνταγή που θα σας κάνει να τα φτιάχνετε συνέχεια!
Τι θα χρειαστούμε:
- 10 γραμμ. βούτυρο
- 3 αβγά
- 1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος
- 1 φέτα φρυγανισμένο ψωμί
- Αλάτι & πιπέρι
- 1 φέτα αλλαντικό της αρεσκείας σας
- Ντοματίνια
Πως τα φτιάχνουμε:
Ξεκινήστε, βάζοντας στο κατσαρολάκι το βούτυρο και σπάζοντας τα 3 αβγά. Ανάψτε το μάτι σε μέτρια φωτιά και ξεκινήστε να ανακατεύετε με σύρμα χειρός.
Ανακατεύετε και συγχρόνως βγάζετε από τη φωτιά για να μην αρπάξουν. Μετά βάζετε πάλι στη φωτιά. Όταν αρχίζουν να δένουν τα υλικά, προσθέστε εκτός φωτιάς την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε. Σερβίρετε με αλλαντικό της αρεσκείας σας και ντοματίνια.
Περισσότερες συνταγές του private chef Πέτρου Συρίγου θα βρείτε στην ιστοσελίδα του http://petros-syrigos.com