Λοιπόν παιδιά οι γιορτές σχεδόν τελείωσαν, οπότε ήρθε η ώρα να μπούμε στις παλιές υγιεινές διατροφικές μας συνήθειες. Η αγαπημένη μου συνταγή για να αποτοξινωθώ από το κρέας και τα γλυκά είναι μακαρόνια με μια απλή κόκκινη σάλτσα, την οποία κάνω για χρόνια! Τα MISKO ολικής άλεσης- έχουν γίνει τα αγαπημένα μου - που έχουν τέλεια γεύση!!! Και δεν θα καταλάβετε ότι τρώτε μακαρόνια ολικής - γιατί κάποιοι μου είστε και περίεργοι με το φαγητό - μιας και το χρώμα τους μοιάζει πολύ με τα παραδοσιακά μακαρόνια.
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για περίπου 45′. Πότε πότε, ανακατεύουμε με την ξύλινη κουτάλα. Η σάλτσα μετά από 45 ´ θα έχει πυκνώσει και οι ντομάτες θα έχουν γίνει πολτός. Εν τω μεταξύ, έχουμε βράσει για 10 λεπτά και στραγγίσει τα μακαρόνια ολικής άλεσης. Ρίχτε όση σάλτσα θέλετε...αρκετή παρμεζάνα φυσικά και καλή όρεξη!!