Θα την λατρέψετε!
Τι θα χρειαστούμε:
- 150 γρ. τριμμένη καρύδα
- 500 ml γάλα καρύδας
- ξύσμα από 3 λεμόνια
- μια τσιμπιά φυσική βανίλια
- 350 γρ σιρόπι αγαύης
- 200 γρ αλεύρι βρώμης ολικής
- 450-500 γρ αλεύρι γ.ο.χ
- 150 γρ λάδι καρύδας
- 1 φακελάκι (17 γρ) baking powder
Πως τη φτιάχνουμε:
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 170 βαθμούς στον αέρα.
Ζεσταίνουμε το λάδι καρύδας σ' ένα μπρικάκι ώστε να λιώσει.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.
σΛαδώνουμε με λάδι καρύδας το ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε (τον πάτο και τα πλαϊνά). Μεταφέρουμε το μείγμα μας, στρώνουμε ώστε να είναι ομοιόμορφο και ψήνουμε για 35-40 λεπτά. Για να βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμο, τρυπάμε με ένα πιρούνι και βλέπουμε αν βγαίνει καθαρό αλλιώς ψήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής.