Γίνεται αμέσως και θα σας αρέσει πολύ.
Τι θα χρειαστούμε:
- 3 αυγά
- 40 γρ ελαιόλαδο
- 40 γρ αλεύρι βρώμης (νιφάδες βρώμης αλεσμένες στο μπλέντερ)
- 100 γρ φέτα
- 50 γρ τριμμένη γραβιέρα (χρησιμοποίησα Νάξου)
- 80 γρ γιαούρτι (χρησιμοποίησα κατσικίσιο)
- αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- θυμάρι
- ντοματίνια
Πως τη φτιάχνουμε:
Σε ένα βαθύ μπολ τοποθετούμε τα αυγά και χτυπάμε καλά .
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την βρώμη, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Θρυμματίζουμε την φέτα και την προσθέτουμε μαζί με τη γραβιέρα και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο σε μια ομελετιέρα ή σε ένα τηγάνι και αδειάζουμε το περιεχόμενο. Μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά. Βάζουμε το δεύτερο καπάκι της ομελετιέρας στον ειδικό γάντζο και αναποδογυρίζουμε. Εναλλακτικά το κάνουμε όπως μπορούμε.
Μαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά.
Σερβίρουμε με φρέσκα ντοματίνια και θυμάρι.
Ευχαριστούμε το για την http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr παραχώρηση της συνταγής