Θα τα λατρέψουν όλοι αυτά τα μπισκότα.
Τι θα χρειαστούμε:
- 100 γρ ζάχαρη (χρησιμοποίησα καρύδας)
- 150 γρ λάδι καρύδας (χρησιμοποίησα άοσμο)
- 300 γρ αλέυρι (χρησιμοποίησα Ζέας)
- 10 γρ baking powder
- 4-5 βανίλιες
- μια τσιμπιά αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
- 50 γρ νερό ή γάλα καρύδας
Πως τα φτιάχνουμε:
Ζεσταίνουμε το λάδι καρύδας ώστε να λιώσει, όχι να κάψει.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη ζάχαρη με τις βανίλιες και το αλάτι.
Προσθέτουμε το λιωμένο λάδι καρύδας. Χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα με ένα πιρούνι μέχρι για να λιώσει λίγο η ζάχαρη.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό και το baking powder. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ωραίο ζυμαράκι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 σε αντίσταση πάνω -κάτω.
Ανοίγουμε το ζυμάρι πάνω σε μια λαδόκολλα.
Κόβουμε με το κουπάτ.
Χρησιμοποιούμε ένα καλαμάκι για σουβλάκι και κάνουμε τρύπες.
Ψήνουμε σε πάνω- κάτω αντίσταση στους 170 βαθμούς για 17-20 λεπτά (εξαρτάται από το μέγεθος και το πάχος). Μην ξεχνάτε ότι θα σκληρύνουν και άλλο όταν κρυώσουν.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής