Την φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα.
Τι θα χρειαστούμε:
- Πράσινες πιπεριές
Πως την φτιάχνουμε:
Πλένουμε τις πιπεριές, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας, τις κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε στα σχαράκια του αποξηραντή. Αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησα το μαντολίνο γιατί παραήταν λεπτοκομμένες και δεν μπορούσα ούτε να τις πιάσω. Επέλεξα να τις αποξηράνω στους 70 βαθμούς από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί. Αν δεν έχετε αποξηραντή, αναζητείστε τρόπους αποξήρανσης στον ήλιο ή στον φούρνο της κουζίνας σας.
Αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποξήρανσης, τοποθετούμε τις πιπεριές στο μπλέντερ, μέχρι να γίνουν σκόνη. Διατηρούμε σε γυάλινο βαζάκι.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής