Μια συνταγή που μυρίζει θάλασσα.
Τι θα χρειαστούμε:
- 500 γρ. φιλέτο από λαβράκι ( που το έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες)
- χυμό από 3 λάιμ
- χυμό από 3 λεμόνια
- ½ ματσάκι κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκάλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λάιμ
- 50 ml. ελαιόλαδο
- τριμμένο πιπέρι
Πως το φτιάχνουμε:
Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε τους χυμούς από τα λάιμ και τα λεμόνια,το ξύσμα από πορτοκάλι, το ξύσμα από λάιμ, το μισό κόλιανδρο, τα φιλέτα από το λαβράκι.
Τα βάζουμε στο ψυγείο και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 4 ώρες.
Αφαιρούμε από τη μαρινάδα τα φιλέτα και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο.
Περιχύνουμε από πάνω ελαιόλαδο, τρίβουμε χοντρό μαύρο πιπέρι, τον υπόλοιπο κόλιανδρο και σερβίρουμε.
Περισσότερες συνταγές του Γιώργου Σίσκα θα βρείτε στην σελίδα του στο facebook.