Είναι ασυνήθιστο αλλά θα σας αρέσει πολύ!
Τι θα χρειαστούμε:
- Την πάστα που μένει από το σπιτικό γάλα αμυγδάλου
- Αλάτι
- Λευκό πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο περασμένη από την πρέσα (ή Σκορδόλαδο)
- Ελαιόλαδο
- Διατροφική μαγιά
- Αποξηραμένο κρεμμύδι σε σκόνη
Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αν χρειάζεται κάτι σύμφωνα με το γούστο μας,
Διατηρούμε σε γυάλινο μπολ στο ψυγείο.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής.