Εύκολο και χωρίς παγωτομηχανή.
Τι θα χρειαστούμε:
- 2 ώριμα αβοκάντο (200 γρ χωρίς φλούδα και κουκούτσια)
- 400 ml γάλα καρύδας (κονσέρβα και όχι ψυγείου)
- 80 γρ κακάο
- 1 κ.γ φυσική βανίλια
- 200 ml σιρόπι αγαύης
- 100 γρ σταγόνες σοκολάτας
Πως το φτιάχνουμε:
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τοποθετούμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το κακάο, τη βανίλια και την αγαύη. Χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε και άλλη αγαύη εάν το επιθυμούμε. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μακρόστενο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα μας. Παγώνουμε στην κατάψυξη.
Αφήνουμε για λίγη ώρα έξω να ξεπαγώσει πριν σερβίρουμε.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής