Εύκολο να το φτιάξει και ο πιο άπειρος στην κουζίνα.
Τι θα χρειαστούμε:
- Ψωμί για τοστ
- Ελαιόλαδο
- αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
- πολτό σκόρδου ή σκόρδο περασμένο από την πρέσα
- ρίγανη, θυμάρι
Πως τα φτιάχνουμε:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 σε αέρα.
Τοποθετούμε τις φέτες του τοστ σε ένα πιάτο. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο - περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού σε κάθε φέτα. Γυρίζουμε από την άλλη μεριά το ψωμί και προσθέτουμε ξανά ελαιόλαδο, αλάτι, λιωμένο σκόρδο, ρίγανη και θυμάρι.
Κόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια και τοποθετούμε στη λαμαρίνα του φούρνου.
Ψήνουμε για 10 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και διατηρούμε σε γυάλινο μπολ που κλείνει αεροστεγώς.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής