Μια συνταγή που θα σας αρέσει πολύ.
Τι θα χρειαστούμε:
- 8-10 ώριμες ντομάτες εποχής
- 3 πιπεριές Φλωρίνης
- 3-4 μέτρια κρεμμύδια
- Ελαιόλαδο
- 4 σκ.σκόρδο κομμένες σε φετάκια
- 1 ώριμο αβοκάντο
Πως την φτιάχνουμε:
Προθερμαίνουμε το φούρνο τους 200 σε αέρα. Κόβουμε τα λαχανικά μας και τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα του φούρνου (χωρίς να τοποθετήσουμε λαδόκολλα). Αλατίζουμε, προσθέτουμε ελαιόλαδο κατά βούληση, πιπέρι, θυμάρι και καπνιστή πάπρικα.
Ψήνουμε στους 200 για 30-40 λεπτά. Θα εξαρτηθεί από το πόσο χοντρά έχουμε κόψει τα λαχανικά μας.
Τοποθετούμε τα λαχανικά μαζί τα ζουμιά που έχουν βγάλει καθώς και το αβοκάντο στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να έχουμε την επιθυμητή υφή. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι αν χρειάζεται.
Στο σερβίρισμα προσθέτουμε ελαιόλαδο και θυμάρι. Είναι πολύ ωραία και παγωμένη.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής