Τα λαδερά τα αγαπάμε οι περισσότεροι.
Τι θα χρειαστούμε:
- 400 γρ φασόλια χάντρες
- 300 γρ αρακά
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 2 σκ σκόρδο
- 2 πιπεριές Φλωρίνης
- 400 ml χυμό ντομάτας
- Βραστό νερό
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Πως τα φτιάχνουμε:
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε με λίγο λάδι. Προσθέτουμε το σκόρδο, συνεχίζουμε για ένα λεπτό ακόμη και προσθέτουμε τα φασόλια.
Προσθέτουμε λίγο βραστό νερό και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τον αρακά, τον χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και βραστό νερό.
Μετά από 20 λεπτά, δοκιμάζουμε και αν είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε τις πιπεριές Φλωρίνης τις οποίες κόβουμε σε μέτρια προς μεγάλα καρέ
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής