Το πιο θρεπτικό σνακ!
Τι θα χρειαστούμε:
- 100 γρ χουρμάδες (χωρίς το κουκούτσι)
- 100 γρ αποξηραμένη φράουλα
- 100 γρ φουντούκια
- 100 γρ καρύδια
- 100 γρ αμύγδαλα
- 150 γρ ταχίνι
- 2 βανίλιες
- 1 κ.γ κανέλα
- 50 γρ αλεύρι βρώμης (νιφάδες περασμένες στο μούλτι)
- 150 γρ μέλι
- 100 γρ σταγόνες σοκολάτας (κουβερτούρα)
Πως τις φτιάχνουμε:
Βαζουμε λαδόκολλα στο ταψάκι που θα χρησιμοποιήσουμε.
Ψιλοκόβουμε τους χουρμάδες και τη φράουλα και τοποθετούμε σε ένα μπολ.
Χτυπάμε τα φουντούκια με το γουδί ώστε να είναι χονδροσπασμένα.Τα τοποθετούμε στο μπολ. Συνεχίζουμε το ίδιο και με τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς (καρύδια αι αμύγδαλα).
Προσθέτουμε το ταχίνι, τις βανίλιες , την κανέλα και τη βρώμη και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι καλά.
Ζεσταίνουμε σε ένα μπρίκι το μέλι (λίγο, να μην καεί) και το προσθέτουμε και αυτό στο μείγμα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προθέτουμε και τις σταγόνες σοκολάτας.
Τοποθετούμε στο ταψάκι και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για 2 ώρες.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής.