Δοκιμάστε τα και θα ξετρελαθείτε!
Τι θα χρειαστούμε:
- 350 γρ ρεβύθια (βρασμένα)
- 150 γρ φαγόπυρο (ωμό)
- 200 γρ κρεμμύδι (2-3 μέτρια)
- 250 ml γάλα καρύδας
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 8 γρ φρέσκο τζίντζερ
- 1 κ.γ τίκα μασάλα
- 2 κ.γ πάπρικα γλυκιά
- 1/2 κ.γ κύμινο
- 1/2 κ.γ κόλιανδρο
- 1/2 κ.γ τσίλι
- ελαιόλαδο
Πως τα φτιάχνουμε:
Βράζουμε το φαγόπυρο για 20 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι με χοντρό πάτο, σοτάρουμε το κρεμμύδι με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το αλάτι και τα μπαχαρικά από την αρχή.
Αφού έχει σοταριστεί καλά το κρεμμύδι, προσθέτουμε το γάλα καρύδας και τα βρασμένα ρεβύθια. Μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να πήξει λίγο η σάλτσα.
Σερβίρουμε με φαγόπυρο, κινόα ή μαύρο ρύζι.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής