Ένα εύκολο, γρήγορο και υγιεινό σνακ!
Τι θα χρειαστούμε:
- 700 γρ βολβούς παντζαριών
- 30-50 γρ ελαιόλαδο
- αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
- μυρωδικά
- τσίλι
Πως τα φτιάχνουμε:
Κόβουμε τους βολβούς από τα παντζάρια.
Καθαρίζουμε περιμετρικά τους βολβούς με το peeler.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες με το μαντολίνο και τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 στον αέρα.
Τοποθετούμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και τοποθετούμε τα παντζάρια ένα- ένα. Προσέχουμε όχι μόνο να μην αφήσουμε καθόλου κενά, αλλά να ακουμπάει σχεδόν μέχρι τη μέση η μια φέτα από την άλλη. Αυτό το κάνουμε γιατί θα συρρικνωθούν κατά το ψήσιμο .
Αλατίζουμε και ψήνουμε στους 180 σε αέρα για 30 λεπτά.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής