Μια σαλάτα που θα αρέσει σε όλους!
Τι θα χρειαστούμε:
- παντζάρια (μόνο τους βολβούς)
- 3-4 σκελίδες σκόρδο
- Καρύδια
- ξύδι κατά βούληση
- ελαιόλαδο κατά βούληση
- αλάτι
- 1 ξινόμηλο
Πως την φτιάχνουμε:
Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να τρυπιούνται σχετικά εύκολα.
Αφήνουμε τα παντζάρια να κρυώσουν και έπειτα τα ξεφλουδίζουμε, τα κόβουμε σε κυβάκια και τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα.
Κόβουμε τα σκόρδο σε φετάκια και το τοποθετούμε διάσπαρτα στα παντζάρια.
Προσθέτουμε καλής ποιότητας ξύδι και ελαιόλαδο.
Βάζουμε μεμβράνη στο μπολ και τα αφήνουμε στο ψυγείο. όσο περισσότερο μείνουν, τόσο πιο νόστιμα θα είναι.
Κόβουμε ένα ξινόμηλο σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στα παντζάρια.
Σπάμε με τα χέρια μας τα καρύδια και τα τοποθετούμε και αυτά.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής