Μπορείτε να τις φτιάξετε μόνοι σας, πολύ εύκολα!
Τι θα χρειαστούμε:
- 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 κ.τ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 ½ κ.τ.γ. αλάτι
- 280 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.τ.σ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Πιπέρι
Πως τις φτιάχνουμε:
Σε ενα μπώλ βάζουμε τα υλικά της συνταγής εκτος απ’το ελαιόλαδο και αρχίζουμε να ζυμώνουμε
Η ζύμη ειναι έτοιμη όταν ξεκολλάει απ΄τα τοιχώματα
Τυλίγουμε με μεμβράνη πολύ καλά και τη βάζουμε για μια ώρα στο ψυγείο
Κόβουμε σε κομμάτια και τα κάνουμε μπαλίτσες
Αλευρώνουμε την επιφάνεια και με τον πλάστη ανοίγουμε το κάθε φύλλο σε λεπτή πίτα
Τέλος τηγανίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο
Περισσότερες συνταγές του private chef Πέτρου Συρίγου θα βρείτε στην ιστοσελίδα του www.petros-syrigos.com