Δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτά τα φανταστικά γλυκάκια!
Τι θα χρειαστούμε:
- 300 γρ ινδική καρύδα αποξηραμμένη και τριμμένη (2 συσκευασίες)
- 100 γρ λάδι καρύδας
- 125 γρ γάλα καρύδας
- 250 γρ κουβερτούρα
Πως τα φτιάχνουμε:
Σε ένα μπολ βάζουμε την καρύδα και προσθέτουμε το γάλα καρύδας και το λιωμένο λάδι καρύδας. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα μας
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στη λαμαρίνα του φούρνου, φοράμε γάντια μιας χρήσης και αρχίζουμε να πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια. Χρησιμοποίησα το κουτάλι του παγωτού ώστε να έχω ομοιόμορφα μπαλάκια. Πλάθουμε, μπήγουμε το ξυλάκι και αφήνουμε στο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Όταν τελειώσουμε τα βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Αν δεν χωράνε όρθια τα τοποθετούμε πλαγιαστά - δε θα πάθουν κάτι
Τέλος, λιώνουμε την κουρερτούρα σε μπεν μαρί και είτε βουτάμε τα bounty pops κατευθείαν μέσα, είτε ρίχνουμε λιωμένη κουβερτούρα από πάνω με ένα κουτάλι. Τοποθετούμε στο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και διατηρούμε στο ψυγείο
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής