Εύκολη συνταγή που θα κάνετε κάθε φορά που έρχονται φίλοι στο σπίτι.
Τι θα χρειαστούμε:
- 4 κ.σ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 φλιτζ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 1 φλιτζ. τυρί κίτρινο τριμμένο
- 3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
- 1 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος
- 1/2 φλιτζ. πεπερόνι
- 2 κ.σ. πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Πως την φτιάχνουμε:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας, το τυρί κρέμα, τη μαγιονέζα, το βασιλικό, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε το μείγμα στο πάτο ενός πυρίμαχου σκεύους, τοποθετώντας διαδοχικά από πάνω τα τυριά, τα αλλαντικά και την πιπεριά.
Καλύπτουμε το σκεύος με αλουμινόχαρτο, το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20',κι ύστερα αφού έχουν λιώσει τα τυριά, το ξεσκεπάζουμε και το αφήνουμε να ξεροψηθεί από πάνω.
Το dip - fondue μπορεί να σερβιριστεί συνοδεία ζύμης για πίτσα, ψωμιού ακόμα και με νάτσος!
Ευχαριστούμε το www.mamapeinao.gr για την παραχώρηση της συνταγής