Μια υπέροχη ιδέα για όσους προτιμούν τα ελαφριά γεύματα.
Τι θα χρειαστούμε:
- 1 αβοκάντο ώριμο, καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια
- 1 αγγούρι μεγάλο και κομμένο σε κυβάκια
- 1 1/2 λάιμ (χυμός)
- 1 κ.γλ. αλάτι
- 1 κ.γλ. πιπέρι
- 1/2 κ.γλ. κύμινο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Πως την φτιάχνουμε:
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, ώσπου να ομογενοποιηθούν και η σούπα να έχει πλούσια και πυκνή υφή.
Μεταφέρουμε τη σούπα σε μπολ και αλατοπιπερώνουμε. Καλύπτουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες για να κρυώσει καλά.
Πριν τη σερβίρουμε, την ισομοιράζουμε σε βαθιά πιάτα και την περίχυνουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι (προαιρετικά).
Ευχαριστούμε το www.mamapeinao.gr για την παραχώρηση της συνταγής