Μια παραδοσιακή συνταγή, ένα τέλειο ορεκτικό.
Τι θα χρειαστούμε:
- 6 ώριμες ντομάτες
- 200 γρ. αλεύρι
- 100 γρ. γιαούρτι
- 100 γρ. φέτα
- 1 κουτ. σούπας δυόσμο φρέσκο
- 1 κουτ. σούπας ρίγανη φρέσκια
- 1 κουτ. σούπας μαϊντανό
- 1 κουτ. σούπας άνιθο
- 1 αυγό
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και Πιπέρι
Πως το φτιάχνουμε:
Βάζουμε σε ένα μπώλ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα ούτε πολύ υδαρές, ούτε πολύ σφιχτό. Ζεσταίνουμε λάδι σε μία φριτέζα ή σε ένα βαθύ σκεύος και αφού κάψει, ρίχνουμε το πλασμένο μείγμα μέσα μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Τότε, θα είναι έτοιμοι. Μικρά μυστικά: Καλό θα ήταν να αφήναμε τους κεφτέδες στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά για να σφίξουν και να μαριναριστούν τα υλικά.
Περισσότερες συνταγές του Γιώργου Σίσκα θα βρείτε στη σελίδα του στο facebook