Από τις πιο απλές και τις πιο νόστιμες μακαρονάδες.
Τι θα χρειαστούμε:
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γλ. μπούκοβο
- 4 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
- ξύσμα από 1/2 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Πως τα φτιάχνουμε:
Βράζουμε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το σκόρδο, το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, και το μπούκοβο και σοτάρουμε για 7-8 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το σκόρδο. Αφού σουρώσουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε και αυτά στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το φρεσκοκομμένο πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού.
Σερβίρουμε αμέσως.
Ευχαριστούμε το www.mamapeinao.gr για την παραχώρηση της συνταγής