Μια πρωτότυπη και δροσιστική συνταγή με παντζάρια!
Τι θα χρειαστούμε;
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κεσεδάκι παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κουταλιές της σούπας λάδι
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
- Λίγο αλάτι
- 3-4 κουταλιές καρύδια κομμένα σε μικρά κομματάκια ή κοπανισμένα
Πως την φτιάχνουμε:
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι. Πατάμε με τη λάμα του μαχαιριού το σκόρδο να ανοίξει το φλούδι του αλλά δεν το καθαρίζουμε, και το βάζουμε στο γιαούρτι.Προσθέτουμε το αλάτι, το λάδι και το ξύδι και τα ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε τα κυβάκια των παντζαριών και τα καρύδια και ανακατεύουμε.
Διορθώνουμε αν χρειάζεται το αλάτι και το ξύδι μετά από δοκιμή.
Περισσότερες συνταγές του Γιώργου Σίσκα θα βρείτε στην σελίδα του στο facebook