Το σουφλέ ζυμαρικών έχει πολλές παραλλαγές, αφού συνήθως όλοι το φτιάχνουμε με υλικά που έχουμε στο σπίτι. Αυτό το σουφλέ που μας στείλατε φαίνεται πάντως λαχταριστό, σας συνιστώ να το δοκιμάσετε.
Τι θα χρειαστούμε;
- Πένες (μισό κιλό)
- 5-6 φέτες μπέικον
- 5-6 φέτες ζαμπόν
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
- 150 γραμμάρια ημίσκληρο τυρί
- 150 γραμμάρια κεφαλοτύρι
- 150 γραμμάρια γραβιέρα
- 1 κομμάτι φέτα
- 1 κρέμα γάλακτος
Πως το φτιάχνουμε;
Βράζουμε al dente τα μακαρόνια και κόβουμε σε κομμάτια μικρά το μπέικον και το ζαμπόν.
Στρώνουμε στο πυρέξ μια στρώση πένες και από πάνω βάζουμε τα υλικά: τα κασέρια, το μπέικον , το ζαμπόν τα μανιτάρια το καλαμπόκι και μετά άλλη μια στρώση υλικών στο τέλος.
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος και τρίβουμε τελειώνοντας την φέτα.
Ψήνουμε για 15-20 λεπτά στο τέρμα το φούρνο.