Εύκολο και υγιεινό.
Τι θα χρειαστούμε:
- 500 ml γάλα καρύδας το οποίο έχουμε αφήσει μια ωρίτσα στην κατάψυξη
- 200 γρ σιρόπι αγαύης ή μέλι το οποίο να μην έχει έντονη γεύση
- 500 γρ μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη
Πως το φτιάχνουμε:
Βάζουμε το γάλα καρύδας στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 3 λεπτά στη μέγιστη ταχύτητα.
Προσθέτουμε τη μαρμελάδα φράουλα και την αγαύη και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα σιλικόνης ή κέικ και αφήνουμε στην κατάψυξη. Δεν χρειάζεται άλλο χτύπημα. Μόλις παγώσει, είναι έτοιμο προς κατανάλωση.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής