Γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά και τρώγεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Τι θα χρειαστούμε:
- 2 φέτες του τόστ άσπρο ψωμί ή brioche
- 1 αυγό
- 1 κ.σ. γάλα
- 60 γρ. σοκολάτα της αρεσκείας μας κομμένη σε κομμάτια ή σε σταγόνες
- 1 κ.σ. βούτυρο ανάλατο
- ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα.
Πως το φτιάχνουμε:
Σε ένα μπολ, χτυπάμε το αυγό με το γάλα. Φτιάχνουμε το τοστ φροντίζοντας να απλώσουμε σε όλη την επιφάνεια τη σοκολάτα, προσέχοντας να μην φτάσει στις άκρες του ψωμιού. Στη συνέχεια, βουτάμε το τοστ στο μείγμα με το αυγό. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το βούτυρο και ψήνουμε το τοστ περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Τέλος το μεταφέρουμε σε ένα πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας. Το αφήνουμε για λίγο να τραβήξει τα υγρά του και το σερβίρουμε, γαρνίροντάς το προαιρετικά με ζάχαρη άχνη.
Ευχαριστούμε το www.mamapeinao.gr για την παραχώρηση της συνταγής